Rólunk

Kedves Látogatóink!

Engedjék meg, hogy bemutassam honlapunkat, programjainkat és magunkat.

A www.garantalt program.hu honlap és a Garantált programok Egerből szállítási projekt az Új Széchenyi Terv segítségével jött létre.
Sikeresen pályáztam az elképzeléseimmel és ezzel nagy segítséget kaptam a régóta dédelgetett programom megvalósításához.

Több éve készültem ennek a megvalósítására. Hisz Eger olyan jó elhelyezkedéssel bír, hogy innen az UNESCO által nyilvántartott  8 magyarországi világörökségi helyszín közül 5  (Budapest, Hollókő, Aggtelek, Hortobágy, Tokaj), 100-150 km-es távolságra van Egertől, és  1,5-2 órás autóbuszos utazással elérhetőek. Az útjaink is felejthetetlen területeken vezetnek keresztül, hisz érintjük: a Bükki Nemzeti Parkot, az Aggteleki Nemzeti Parkot, a Hortobágyi Nemzeti Parkot, a vulkáni eredetű Mátra hegységet, a mészkőből álló karsztos Bükk hegységet, a magyar Alföldet, a Tisza tavi Ökocentrumot.

 

 Maga Eger is csodálatos város, barokk épületeivel, egyedül álló klasszikus történelmével, gyógyvízével és világhírű boraival. Nem véletlenül hangoztatom, azt az általam alkotott szlogent, hogy ” Eger a gyógyvizek és a jó borok városa“. Ide várjuk tehát a turistákat. Ha szükséges transzferekkel elhozzuk Önöket – “a világ bármely részéről is”  – Egerbe, a mi városunkba.  Itt szálljanak meg, innen menjünk együtt a környék világhírű nevezetességeihez. Gyönyörködjünk a táj szépségében és élményekkel gazdagon térjünk vissza Egerbe!

A napi programok után – töltsék azt a városban, vagy a velünk a meglátogatott helyszíneken – lazításként borkóstolós programokat, esti fürdőzést kínálunk a környék borosgazdáinál vagy gyógyfürdőiben.

Elképzeléseimnek voltak előzményei, hisz az egri utazási irodákkal, szállodákkal együttműködve az elmúlt években gyakran voltak olyan igények, hogy vigyük a turistákat egy-egy alkalommal Aggtelekre, Tokajba, Hollókőre, Szilvásváradra, Lillafüredre stb. Külföldi irodákkal (Inghams Hotelplan Ltd, The Wayfarers) is dolgoztam hasonló programokban együtt. Ha elmegyünk Horvátországba, Spanyolországba a szállásunkra megérkezve rögtön ajánlják a közeli látnivalókat, fakultatív programokat.  Ezek a példák adták azt az inspirációt, hogy ezek egri megvalósításán gondolkozzak. Elindultunk az egri turisztikában érdekelt partnerekkel, hogy együttes munkánkkal  most már Egerből is szervezetten, egyénileg és csoportosan, nyáron és télen megvalósításra kerülhetnek hasonló programok, mint amelyekkel külföldön minket is várnak.


Tapasztalataink megvannak, hisz 1987-től foglalkozom személyszállítással. Először személygépkocsival és mikro-busszal, majd 1998-tól 19 fős Mercedes mini-busszal, 2011-ben bővítettem az eszközparkom egy 51 fős autóbusszal. 2012-ben az Új Széchenyi Terv támogatásával beszerzésre került egy új 53 fős, környezetkímélő, Euro-V kategóriájú, Mercedes Tourismo autóbusz, amely kerekesszékes mozgássérültek szállítására is alkalmas. A Széchenyi tervnek köszönhetően, rajtunk kívül a célállomásokon is jelentős fejlesztések, akadálymentesítések, turisztikai attrakciók megvalósítása történt (Tisza-tavi Ökocentrum, Ipolytarnóci Őslénypark stb.) Mindezek eredményeként világszínvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani a kedves megrendelőinknek.

Végzettségemet tekintve földrajz-testnevelés szakos pedagógus vagyok. A pedagógia pályán szakértőként még mai is aktívan dolgozom. A vállalkozáshoz szükséges engedélyekkel, jogosítványokkal rendelkezem. Szívesen ülök az autóbusz volánja mögé magam is. Földrajz szeretetemből adódóan örömmel utazom és osztom meg élményeimet, ismereteimet a buszon velünk utazókkal, megrendelőinkkel. Pedagógusként minden vendégünkkel jó kapcsolat kialakítására törekszem, bizonyítják ezt a rendszeresen visszatérő törzsvendégeink is.

Kedves Látogatóink!

Érezzék jól magukat Egerben!
Jöjjenek velünk a csodálatos útjainkra, az egyedül álló világörökségi helyszínekre!
Mi örömmel és szívesen állunk a rendelkezésükre, egyéb Önök által kért utakra is!
Várjuk jelentkezésüket! Osszuk meg élményeinket!

A www.garantaltprogram.hu csapata nevében: Potsay Csaba

Referenciák:

 

Böjte Csaba atyával a dévai szeretetotthonnál

 

 

 

 

 

 

 

 

Grosiccsal és Buzánszkyval, a magyar Aranycsapat két tagjával egy közös egri út után

 

 

 

 

 Az angol női vízilabda válogatottal, az egri Makovecz uszoda előtt.

2012. ÉV SZEMÉLYSZÁLLÍTÓJA