Gépjárműveink

Mercedes Benz Tourismo RHD 15:

Férőhelyek: vezetővel együtt 53 fős (1 gépkocsivezető ülés, 2 idegenvezető ülés, 50 utas ülés)
Bemutatás: Nemzetközi vizsgás autóbusz. Utasonként minden üléshez biztonsági öv, légkondicionáló, légbefúvó, olvasólámpa, dönthető és széthúzható ülések, lábtartó tartozik. A kényelmet tempomat, 2 LCD monitor, DVD-, CD lejátszó, USB csatlakozó szolgálja. Az autóbusz Tempó 100 km-es vizsgával rendelkezik, így az autópályákon gyors és mégis biztonságos utazást tesz lehetővé. Az autóbusz speciális lifttel van felszerelve, a kerekesszékből kiszállni nem tudó utasok szállítására is alkalmas. A kerekesszékkel történő beszállást, szállítást, kiszállást a honlapon lévő videónk is bemutatja.

Térrajz:

mercedes-benz-terrajz

Utastér a maximális 10 kerekesszék helyével és 10 utas üléssel:

utaster

Mercedes-Benz Spinter 415 CDI

Férőhelyek: vezetővel együtt 19 személyes minibusz.
Bemutatás: Az autóbusz nemzetközi vizsgás. Légkondicionálóval és légcsatornás kalaptartóval, radiátoros fűtéssel, mikrofon kihangosítóval, ülésenkénti olvasólámpákkal, az ülések felett utasonként levegőbefúvókkal, a hosszú utakra kiválóan alkalmas dönthető és oldalra is széthúzható luxus távolsági autóbuszülésekkel, lábtartóval van felszerelve.
Amennyiben szükséges a több napos utazásokhoz, a nagyobb mennyiségű csomagok szállításához (fémből készült, nem ponyvás) zárható, fedett, por- és beázásmentes utánfutóval rendelkezem. Befogadó képessége: 3,75 m3 Méretei: hosszúsága 2 m, magassága 1,5 m, szélessége 1,2 m.

Térrajz:

sprinter-terrajz

Renault Trafik 1.9 IDC


Férőhelyek: vezetővel együtt 9 fős személygépkocsi, mikrobusz.
Bemutatás: kiegészítő utastér hűtés és fűtés, a 2. és a 3. sorban külön-külön is. Szervokormány légkondicionáló, ABS.

Seat Alhambra 1.9 TDI


Férőhelyek: vezetővel együtt 7 fős személygépkocsi.
Bemutatás: szervokormány, függönylégzsák, automata klíma, kétoldali- és elől – hátul is dupla digitális fűtés és hűtés, ABS, ASR, ESP, elektromos ablak, központi zár, riasztó, 6 sebesség, vonóhorog.

Lexus XE IS 220 D


Férőhelyek: vezetővel együtt 5 fő, de kényelmesen 4 személynek ajánlott.
Bemutatás: szervokormány, függönylégzsák, automata klíma, kétoldali digitális fűtés és hűtés, ABS, ASR, ESP, elektromos ablak, tempomat, központi zár, riasztó, 6 sebesség.

2012. ÉV SZEMÉLYSZÁLLÍTÓJA